Kako riješiti problem Asphalt 9 "Pogreška veze".

Asphalt 9 u posljednje vrijeme šalje poruku "Pogreška pri povezivanju" za mnoge korisnike. Pogreška se javlja uglavnom kada se igra učitava nakon pokretanja ILI u igri kada se Asphalt 9 “Ne sinkronizira se” greška ne nestaje.

Skočna poruka o pogrešci veze glasi sljedeće:

Provjerite jeste li povezani na stabilnu mrežu ili pokušajte ponovo kasnije.

Nismo se mogli spojiti na poslužitelj za pokretanje Asphalt 9 (pogreška: 0).

Evo nekoliko savjeta koji bi mogli biti od pomoći da se riješite pogreške veze u Asphalt 9.

Ponovno pokrenite igru

Kada vidite grešku veze u Asphalt 9 i ponovni pokušaj povezivanja ne pomaže, najbolje je prisilno zatvoriti igru ​​i zatim je ponovno pokrenuti.

Ponovno pokretanje igre uklonit će sve privremene probleme i omogućiti vam da igrate igru ​​bez problema s greškom u vezi.

Provjerite svoju internetsku vezu

Ako ponovno pokretanje igre ne pomaže, možda imate problema s internetskom vezom na svom uređaju. Da biste potvrdili povezanost, pokrenite aplikaciju web-preglednika i pokušajte otvoriti bilo koju web-stranicu. Ako internet ne radi "Greška u povezivanju" sasvim je očito.

Međutim, ako je internetska veza izvrsna na vašem uređaju, morate to učiniti prijeđite na mobilne podatke s WiFi-a ili obrnuto kako bi Asphalt 9 radio. Vaša WiFi mreža može imati privremeni problem koji rezultira problemima povezivanja s Asphalt 9.

Ako se igra dobro učita tijekom korištenja mobilnih podataka, pokušajte ponovno pokrenite svoj WiFi usmjerivač kako biste vidjeli rješava li problem s vašom WiFi mrežom.

Ponovno pokrenite uređaj

Ako je internetska veza izvrsna, ali se igra ne učitava ni s WiFi-om ni s mobilnim podacima, možda bi prisilno ponovno pokretanje vašeg uređaja moglo riješiti problem.

To je sve što znamo o rješavanju problema s povezivanjem s Asphalt 9. Ako imate bilo kakve savjete o ovom problemu, javite nam u odjeljku za komentare u nastavku.