POPRAVAK: Apex Legends se ne pokreće, zatvara se nakon što se pojavi Easy anti-cheat banner

Ne možete igrati Apex Legends na vašem računalu jer se ne pokreće? Nisi sam. Nekoliko korisnika na forumima zajednice Apex Legends prijavilo je probleme s igrom koja se ne učitava na njihovim računalima.

Prema korisničkim izvješćima, prilikom pokretanja Apex Legends iz Origin-a, pojavljuje se zaslon za učitavanje igre s natpisom Easy Anti-Cheat, ali nakon nekoliko sekundi igra se zatvara i vraća u prozor Origin.

EA-ov community manager predložio je minimalne sistemske zahtjeve igre kao vjerojatni razlog zašto se ne pokreće na nekim strojevima. Ako konfiguracija vašeg računala ne ispunjava minimalne zahtjeve Apex Legends, vjerojatno se neće uspjeti pokrenuti na vašem računalu.

Ipak, na forumu ima dosta korisnika koji pokreću igru ​​na sposobnom stroju, ali još uvijek ne mogu pokrenuti igru. Srećom, postoji popravak - ponovno instalirajte origin.

POPRAVAK: Ponovno instalirajte Origin

To je prijavilo nekoliko korisnika na forumima ponovna instalacija Origin-a rješava problem s tim da se Apex Legends ne učitava na njihovo računalo.

Da biste deinstalirali Origin, idite na svoj Windows 10 Postavke » Aplikacije i značajke » zatim potražite Porijeklo i deinstalirati to. Nakon uspješnog deinstaliranja Origina, ponovno pokrenite računalo, a zatim ponovno preuzmite i instalirajte Origin i Apex Legends na svoje računalo.

Živjeli!